Leden Info

Hier vindt u enige wetenswaardigheden voor
de leden van het koor De Vlaardingse Smarties.

Wij oefenen op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het gebouw van Scoutinggroep Marnix van Sint Aldegonde, Watersportweg 24, 3138 HD  Vlaardingen. Klik voor de juiste data van de repetities op het kopje ‘Repetities’. 

U kunt de contributie per maand, per half jaar of per jaar voldoen, maar deze moet voor de 15e van de maand door de penningmeester ontvangen zijn. Het juiste bedrag wordt elk jaar vastgesteld tijdens de Algemene Leden Vergadering.

De kleding tijdens het optreden bestaat uit een polo met het logo van de Smarties (lange mouw in de wintermaanden, korte mouw in de zomermaanden). De polo wordt gedragen op een lange donkerblauwe spijkerbroek met donkere, dichte schoenen. De heren kunnen onder de polo een wit T-shirt dragen. In de maanden juni, juli en augustus wordt de blauwe spijkerbroek vervangen door een witte lange broek, met dichte, licht gekleurde schoenen. Dit geldt voor de dames en de heren.

Ieder koorlid wordt gevraagd te melden bij onderstaande bestuursleden, wanneer men, om welke reden dan ook, verhinderd is bij repetities of optredens.

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

       
  Anneke de Vaal   06-33669374
  Maria van Pappelendam   06-52100072
  Corry Oosterbeek   06-12885775
  Nico de Regt   010-4742414
       
 

Wij wensen u veel zang plezier.

Het bestuur