Home

De Vlaardingse Smarties is een koor, dat Nederlandstalige liedjes van vroeger en nu ten gehore brengt. Het is in maart 2005 van start gegaan met 20 leden en is inmiddels uitgegroeid tot 70 enthousiaste leden. Het koor staat onder leiding van onze enthousiaste dirigent Willem Vink en wordt muzikaal ondersteund door: accordeonisten John en Gerda, drummer Gerard, gitarist Hans en pianist Corinne.

Zoals u in onze agenda kunt zien, hebben wij al heel wat optredens mogen verzorgen. We vinden het telkens weer fantastisch om te zien dat het publiek ons enthousiasme meestal snel oppikt en vrijwel direct uit volle borst meezingt. De Vlaardingse Smarties staan garant voor een gezellige middag of avond.

Een optreden van De Vlaardingse Smarties duurt 2x 30 minuten met halverwege een korte pauze. Wilt u meer informatie of een optreden boeken? Neem dan contact op met Anneke de Vaal. Mobiel: 06-33669374 of stuur een E-mail

Mocht u interesse hebben om bij ons koor te komen zingen bel dan voor een afspraak om te komen kijken. U bent welkom! Ook hiervoor kunt u contact opnemen met Anneke de Vaal. (Houdt u er wel rekening mee dat u 2 keer 45 minuten moet kunnen staan.)

Bekijk hieronder het openingslied van De Vlaardingse Smarties.